Over Issavia

Mijn naam is Larissa Silvia en ik ben officieel een natural hair stylist sinds 2016. Dit begon allemaal toen ik besloot te stoppen met de relaxers en begon te ontdekken hoe mijn krul eruit zag en verzorgd moest worden.
Ik gebruikte al relaxers sinds ik 8 jaar oud was. Na al die jaren weet je amper nog hoe je eigen haartextuur eruitziet. Ik besloot over te stappen naar mijn eigen natuurlijke haar en te investeren in mijn toekomstige kroon.

Natuurlijk haar laten uitgroeien duurt even, en ik begon steeds meer te experimenteren met beschermende haarstijlen zoals twists, vlechten, pruiken en natuurlijke haarproducten. Bij mezelf, maar ook bij alle andere die zagen dat ik er aardig in geïnvesteerd was.


Op deze manier heb ik zoveel kennis opgedaan over verschillende haartypes en ik werd er verliefd op. Ik heb in verschillende salons gewerkt waar ik ook veel stijl haar heb mogen mooi maken, maar mijn hart en passie zijn altijd bij krullend haar gebleven.

Het werd mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen en mannen te helpen die worstelen met hun natuurlijke haar verzorging en routine. En ik ben zo dankbaar dat ik dit de afgelopen jaren al heb mogen doen.

Wat heerlijk om te zien dat steeds meer mensen hun natuurlijke krullen omarmen, ook ik merk nog steeds dat het verzorgen/stylen of een goed haarverzorging routine volgen, een beetje verwarrend kan zijn. Hier help ik graag mee, met kleine (of wat grotere) aanpassingen kan iedereen van zijn of haar krullen genieten.