Policy

Lees onze huisregels na het boeken van een afspraak zorgvuldig door. Wij hopen op begrip en respect voor deze huisregels:

- Bij het maken van een afspraak betaalt u alvast 50% vooraf om onverwachte NO SHOWS te voorkomen. De rest van het bedrag betaald u per pin of contant in de salon.

- Via de bevestiging en herinnering mail krijg u tot 24 uur van te voren de tijd om een afspraak te verplaatsen, de aanbetaling blijft dan gewoon geldig. Aanbetalingen worden niet terug gestort.

- Het boeken van de Dry cut gaat (tijdelijk) via de mail issaviam@gmail.com als het haar geschikt is voor deze dienst bevestigen wij deze in het systeem.

- Bij een te late afmelding of het niet op komen dagen bij een  afspraak mogen wij de volledige kosten in rekening brengen. 

- Lees alle aanvullende informatie in de bevestiging mail goed door! Als deze niet is ontvangen neem dan contact op via issaviam@gmail.com 

- Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze content voorwaarden, content gemaakt in de salon kan gebruikt worden voor onze website en social media, geef het voor de afspraak aan als u dit liever niet wilt.