Policies

Lees onze voorwaarden voor het boeken van een afspraak zorgvuldig door. Wij hopen op begrip en respect voor deze huisregels:

1. Bij het maken van een afspraak betaalt u alvast 50% vooraf om onverwachte NO SHOWS te voorkomen. De rest van het bedrag betaald u per pin of contant in de salon.

2. Via de bevestiging en herinnering mail krijg u tot 48 uur van te voren de tijd om een afspraak te verplaatsen dit kan via de link in de bevestiging mail, de aanbetaling blijft dan gewoon geldig. Aanbetalingen worden niet terug gestort.

3. Bij een te late afmelding of het niet op komen dagen bij een afspraak mogen wij de volledige kosten in rekening brengen. Ook aanbetalingen zijn dan niet meer geldig.

4. Lees alle aanvullende informatie in de bevestiging mail goed door! Als deze niet is ontvangen neem dan contact op via issaviam@gmail.com 

5. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze content voorwaarden, content gemaakt in de salon kan gebruikt worden voor onze website en social media, geef het voor de afspraak aan als u dit liever niet wilt.

6. Kom op tijd naar de afspraak, als je meer dan 10 minuten te laat bent kan het zo zijn dat de afspraak helaas niet meer door kan gaan, wij doen in dit geval ons best maar kunnen niet garanderen de dienst te kunnen uitvoeren. Een nieuwe afspraak inplannen gaat online via de website. 

7. In geval van hitte beschadiging, beschadiging door chemische behandelingen of een start met enorm uitgedroogd haar help ik je natuurlijk graag, houdt in gedachten dat het hydrateren en definiëren van de haren in deze staat niet altijd succesvol is en vaak meer tijd/behandelingen nodig heeft. 

8. Als het haar enorm gematteerd is en knopen heeft of langer dan een maand niet zelf verzorgd kon worden, boek de ‘new client service + curl rehab’ als deze behandeling niet geboekt is kan de afspraak niet niet doorgaan, het onklitten van gematteerd haar heeft extra tijd en aandacht nodig en daar is een de curl rehab service voor. 

9. Prijzen staan in de boeking widget en worden niet aangepast voor kortingen.

10.De behandelingen voor nieuwe klanten staan in de boeking widget en worden geboekt door nieuwe klanten en klanten die 6+ maanden geen behandeling in de salon hebben gehad.