FAQ

 • Hoe bereid ik me voor op een afspraak?
  Aanvullende informatie vind je terug in de bevestiging mail na het maken van een afspraak, check altijd je spambox voor deze email. 
  Ter voorbereiding kan je de 'New client guide' hier downloaden. 

 • Welk krultype moet ik kiezen voor mijn Curly cut?
  Om de behandeling zo goed mogelijk aan te passen per persoon kiezen wij ervoor om 2 verschillende types aan te houden, dit omdat dit makkelijker te herkennen is voor onze klanten. Type 2A - 3B houdt in dit geval in dat het gaat om een lossere krul/ meer wavy haar. Type 3C - 4C houdt in dit geval in dat het gaat om een strakkere krul / coily haar.

 • Waarom moet ik een aanbetaling doen?
  Helaas is het steeds vaker voorgekomen dat afspraken niet tijdig werden geannuleerd/verplaatst. Zonder gehoor niet komen opdagen op afspraken is erg vervelend voor klanten die wel graag een plekje in mijn stoel hadden willen hebben.

  Om deze NO-SHOWS te voorkomen betaalt u 50% van het bedrag. Via de bevestiging en herinnering mail krijg u tot 24 uur van te voren de tijd om een afspraak te verplaatsen, de aanbetaling blijft dan gewoon geldig. Aanbetalingen worden niet terug gestort.

 • Knippen jullie ook kinderen?
  Wij knippen kinderen vanaf 6 jaar! 
 • Hebben jullie een aparte ruimte voor dames die een hoofddoek dragen?
  Wij hebben geen aparte ruimte, maar wel de mogelijkheid om een deel af te schermen. Mocht je je hier prettig bij voelen geef dit dan altijd aan in de notitie van je afspraak.

 • Ik heb een cadeaubon en wil deze graag inleveren tijdens het maken van mijn afspraak.
  Als je een cadeaubon hebt, neem dan z.s.m. contact op met issaviam@gmail.com om jouw gewenste dag,tijd en behandeling door te geven zo kunnen wij dit verrekenen met jouw cadeaubon, online de code ingeven is helaas nog niet mogelijk. Wel kan je een deel met de cadeaubon in de salon betalen zodat er nog een restant op de kaart en code blijft staan!

 • Ik denk dat de tijdsduur van de behandeling niet voldoende is voor mijn haar, wat kan ik doen?
  Wij vinden het erg fijn als klanten met ons meedenken, weet jij niet zeker of er voldoende tijd is voor jouw haren neem dan voor het maken van een afspraak contact op via issaviam@gmail.com