Start mijn journey

EMBRACE

Tijdens de Curly Cut worden jouw krullen geknipt in gewenste shape, gewassen en opnieuw in model gebracht. Reserveer hier een plekje.

Voor nieuwe klanten raden we aan een curly cut te combineren met een consult.

HEAL

Droog en beschadigd haar? Tijdens deze treatment helpen we jouw krullen met dat wat het nu zo hard nodig heeft, versterking of een extra diepe reiniging. Incl. styling. Reserveer hier een plekje.

RECHARGE

Gebruik de 'add on' optie om je haren dieper te voeden en optimale verzorging te geven. Mogelijk in combinatie met een Curly Cut, Consult of Hydrate & define behandeling.
Reserveer hier een plekje.

ENLIGHTEN

Van 1:1 styling sessies tot consults, wij helpen jou verder met de verzorging en styling van je waves/krullen. Incl. knippen. Reserveer hier een plekje.

GIFTCARD

Een behandeling naar keuze cadeau doen? Kies dan voor 'koop cadeaubon' ontvang een unieke code om in te leveren tijdens het maken van een afspraak. Cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar in de salon.

Verzilveren
Stuur een mail issaviam@gmail.com met gewenste dag/datum/behandeling om een afspraak in te plannen. Dit gaat voorlopig via de mail omdat het online nog niet mogelijk is de cadeaubon te verzilveren.